Annuleringsvoorwaarden

Wettelijke bedenktijd: Bij aankopen via DeLeuksteDeal heeft u het recht om deze binnen 14 dagen te annuleren mits deze voldoen aan de regels die wettelijk bepaalt zijn.

Voor annuleringen binnen 14 dagen hoeft u geen geldige reden op te geven. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat u de voucher heeft aangekocht. 

Indien u een product heeft aangekocht via DeLeuksteDeal gaat uw bedenktijd in op het moment dat u uw product heeft ontvangen. 

De annuleringsprocedure voor een product 

Indien u een product wilt retourneren neem eerst contact op met onze servicebalie via info@deleukstedeal.nl of via het retourformulier op www.deleukstedeal.nl. U vindt dit onder 'vragen'. Ons serviceteam zal u vervolgens een email sturen met retourinstructies en het retouradres.

Indien een product wordt teruggezonden zonder geldige reden zijn de verzendkosten voor eigen rekening van de koper. Let op, Je kunt een product alleen in de oorspronkelijk verpakking terugsturen. Daarnaast moet het ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je mag het wel uit de verpakking halen om te bekijken. Voor enkele producten geldt een andere regelgeving, deze producten kan je dus NIET annuleren.  

  • Producten die niet geschikt zijn vanwege hygiënische of gezondheidsredenen zoals ondergoed en badkleding. 
  • Tijdsgebonden producten zoals tickets voor een concert.  
  • Producten die speciaal afgestemd zijn op je eigen wensen zoals een fotoalbum, maatkleding, drukwerk of sieraden met eigen ontwerp.
  • Vrijetijdsbesteding zoals reizen, vervoer, logies.